KORTE DOORLOOPTIJD

korte doorlooptijd

  • tijdsdruk
  • productieverlies beperken
  • efficiënte bouw

ervaring bouw

  • nieuwbouw
  • renovatie
  • transformatie

uitvoering projecten

  • voortvarend
  • efficiënt
  • hoge kwaliteit

Korte doorlooptijd bij uitvoering van projecten!

Voor de uitvoering van projecten worden steeds kortere doorlooptijden gevraagd. De financieringsvraagstukken bij de ontwikkeling van de projecten in de zorgsector , zoals het opstellen van business cases, het overleg met stakeholders en het regelen van financiën nemen veel tijd in beslag. De opdrachtgever wenst daarna een snelle uitvoering om het rendement op de investeringen zo snel mogelijk te realiseren of nieuwe doelstellingen te bereiken.

Dit betekent dat zodra de programmatische en financiële kaders zijn vastgesteld het van groot belang is dat de projecten snel en volgens een strakke planning worden uitgevoerd.
Manten en Lugthart heeft ervaring met zeer korte doorlooptijden van projecten in de zorg.
Door de langdurige ervaring met projecten in de zorg en bouwbegeleiding is het mogelijk projecten te realiseren met korte doorlooptijden die voorheen niet mogelijk leken.

De realisatie van het Dialysecentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk en de herinrichting van een kliniek van Arkin (instelling voor geestelijke gezondheidszorg) te Amsterdam stonden onder grote tijdsdruk, omdat bij beide projecten er voor het traject tussen opdrachtverlening aan het architectenbureau en de ingebruikname maar enkele maanden beschikbaar waren.
Het Dialysecentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis is uitgevoerd met een doorlooptijd van 4,5 maanden, van de eerste contacten architectenbureau/opdrachtgever tot de ingebruikname door de opdrachtgever.
Bij de renovatie van een locatie van de instelling voor geestelijke gezondheidszorg Arkin te Amsterdam is eveneens maar 4,5 maanden nodig geweest tussen de eerste contacten architectenbureau/opdrachtgever en de ingebruikname door de opdrachtgever.

De architecten werkzaamheden zijn voortvarend, efficiënt en met hoge kwaliteit uitgevoerd.
Beide projecten onderscheiden zich bovendien door hoogstaande en onderscheidende vormgeving met aandacht voor een patiëntvriendelijke en gastvrije omgeving.

contact

KORTE DOORLOOPTIJD!

Langdurige ervaring met projecten en bouwbegeleiding maakt het mogelijk om in korte doorlooptijden projecten te realiseren!
contact