Personeelsrestaurant BovenIJ ziekenhuis 

renovatie

Multifunctioneel personeelsrestaurant

Verschillende sferen en gebruik van de ruimte geven een uitgebreide keuzemogelijkheid.

Het personeelsrestaurant van het BovenIJ ziekenhuis heeft een moderne uitstraling gekregen, waar het personeel met plezier zijn maaltijden gebruikt en zijn rustpauzes neemt.
Er zijn verschillende sferen ontworpen, van intiem tot open, zodat iedereen zijn eigen keuze kan maken.
De maaltijdverstrekking vindt plaats volgens een nieuw concept, waarbij een grote variëteit en keuzemogelijkheden worden aangeboden. Deze worden gepresenteerd in aparte balies, waar tussendoor gelopen kan worden
Het personeelsrestaurant bestaat uit het restaurant en café, de uitgifte en bedieningsgedeelte, een pub en drie vergaderruimten. De gedeelten hebben hun eigen sfeer gekregen.
Rond een bestaande schacht, in het midden van de ruimte, zijn een aantal van de functies in een cirkel er omheen gesitueerd. De kromming in de scheidingswand bij de uitgifte, uitgevoerd in een mozaïek van tegels, en de pub benadrukken deze cirkel. Eveneens is deze vorm terug te vinden in het podium van het restaurant, het plafond en de vloerafwerking. De bezoeker van het restaurant wordt na binnenkomst langs de halfhoge scheidingswandjes van het cafégedeelte richting het buffet gedeelte geleid.
De pub heeft de uitstraling van een Iers café. Het gebruik van hout voor de lambrisering, de vloer en de inrichting geven de ruimte een warme sfeer. Dit wordt extra benadrukt door de verlichting die sfeervol is aangebracht. .
De drie vergaderruimten kunnen door de verplaatsbare wanden samengevoegd worden, zodat deze ruimten multifunctioneel kunnen worden gebruikt.