Manten en Lugthart architecten – wonen

Vanuit onze visie zijn wij met persoonlijke aandacht bij onze opdrachten betrokken. Dit is van nog groter belang bij particuliere woonprojecten. Om de opdrachtgever goed te bedienen is een nauwe samenwerking nodig en ook een professionele blik. Wij vertalen je persoonlijke wensen in een passende, architectonische woning of verbouwing.

NIEUWBOUW

LEES MEER

VERBOUW

LEES MEER

INTERIEUR

LEES MEER

ONZE WERKWIJZE

De ontwerpen van Manten en Lugthart komen altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever  tot stand. Deze goede samenwerking staat borg voor het slagen van een project.
Door de wensen samen te stellen in een programma van eisen maken we onder andere de ambities, het budget en het proces duidelijk met het schetsontwerp. Hierna is de volgende fase van het maken van een voorontwerp, bouwaanvraag en een definitief ontwerp. In de derde fase worden het bestek, de prijs- en contractvorming en de bouwvoorbereidings- en werktekeningen gemaakt. Als laatste is de bouwtoezicht en directievoering.

Wij kunnen in alle fasen van het bouwproces een goede begeleiding van de opdrachtgever verzorgen. Wij zijn er van overtuigd, dat de vaak jarenlange goede relaties met onze opdrachtgevers berusten op dit goede samenspel.
Wij hebben een samenwerkingsverband met BBAN bouwbegeleiders 

WIJ ONDERSCHEIDEN ONS…

Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de projecten en hebben veel ervaring met alle factoren die op een project inspelen. Daarom wordt de opdrachtgever adequaat geïnformeerd en verlopen projecten soepel.

Sfeer

Manten en Lugthart architecten houdt zich met een gevarieerd aantal projecten bezig voor verschillende opdrachtgevers. Het accent ligt hierbij op de gezondheidszorggebouwen en (zorg)woningen.
Door de jaren heen heeft Manten en Lugthart architecten in 60 jaar specifieke deskundigheid opgebouwd en verder ontwikkeld op dit gebied.

De sfeerbeelden komen van Pinterest, ze zijn ter inspiratie.

De sfeer hebben we uitgebeeld in een aantal beelden die bij ons passen. Voor ieder project vereist weer een nieuw gevoel. Iedere opdrachtgever leidt tot weer nieuwe unieke oplossingen met een inspirerend dynamisch karakter. Om dit proces te stimuleren maken wij van tevoren sfeerbeelden en exterieur en interieur waar we met elkaar over spreken en keuzes maken.
Voor de praktische uitwerking van de individuele wensen en dromen zijn wij vanwege onze deskundigheid goed uitgerust.

Algemeen

Manten en Lugthart architecten bna bv is aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).